fbpx
Search

TRANSFORMIŠI SE

transformiši se

Transformiši se uz online programe, treninge, module i kurseve, koje su vam omogućili članovi našeg holističkog adresara.

Dobrodošao/la na mesto tvoje lične transformacije.

Na ovom mestu omogućavamo ti pristup ka tehnikama i raznim alatima, koji će doprineti tvojoj ličnoj transformaciji.

Upotrebi znanje članova našeg holističkog adresara i učini ga svojim.

Transformiši se

Na glavi se nalaze 32 tačke, BARSI za sva životna područja: ljubav, mir, zahvalnost, novac, kontrola, kreativnost, starenje, radost, tuga, seksualnost, isceljenje… Tretiranjem tih tačaka u toku tretmana dolazi do elektromagnetnog impulsa kojim se otpuštaju misli, uverenja, stavovi, gledišta, strahovi, emocije, predrasude, odluke, procene, verovanja, vezane za ta područja. 

milica milicevic transformisi se

Da li ste i vi roditelj koji je u nekom trenutku pružio detetu mobilni telefon? Da li ste ubrzo nakon toga zažalili zbog te odluke?

Ukoliko ste odgovorili sa DA, ovaj ebook je za vas. 

joga mandala transformisi se

Modul jin joge je namenjen kako za apsolutne početnike (ljudi koji se suočavaju sa ukočenošću i bolovima u telu), tako i za iskusne vežbače koji žele da prodube svoju joga praksu primenom vrlo otvarajućih i nežnih položaja za čitavo telo.

Pored samih časova očekuju te tehnike disanja, meditacije i jogička opuštanja.

joga mandala transformisi se

Oslobodi se stresa, anksioznosti i depresije. Primenom alata i tehnika koje se nalaze u ovom modulu uspostavićeš unutrašnji mir.

Ovaj modul predstavlja savršen spoj mindfulness-a i joge. Postaćeš svesniji/ja sadašnjeg trenutka.

joga mandala transformisi se

Ostvari ličnu transformacija primenom meditacija, alata i aktivnosti u trajanju od 8 nedelja. Ovaj modul podrazumeva 60 dana konstantnog rada na sebi.

Izdvoji vreme i  dopusti sebi da upoznaš sebe.

joga mandala transformisi se

Kada smo energetski u ravnoteži mi funkcionišemo kako treba, u suprotnom se suočavamo sa padom imunološkog sistema, koncentracije, fokusa.

Povrati svoj energetski balans putem joga prakse i tehnika disanja koje će uticati da svi tvoji energetski centri profunkcionišu kako treba.

joga mandala transformisi se

Dopusti svom telu da prodiše na način koji zaslužuje. Želiš da prodišeš punim kapacitetom, ojačaš svoje telo, oslobodiš stresa i loše energije, uspostaviš pravilan tok energije…

Ovo su samo neki od problema koje rešavamo u okviru modula PRODIŠI SVESNO(ST). U samom modelu te čeka 27 tehnika disanja.

21 dan detoxa

Veoma je važno kako ćemo započeti dan, izmedju ostalog važno je da imamo zdrav detox doručak . Na fantastičan način detox doručkom moguće je da na prirodan način očistimo tanko i debelo crevo.

„Detox doručak“ koji radim po recepturi poznatog Ruskog naturologa Georgija Nazarova.

        

putovanje u svesnost sadasnjeg trenutka

,,Putovanje u svesnost sadašnjeg trenutka” je bezbedan, blag i jednostavan. Korist je velika, posledice trajne, način da integrišemo emocionalnu prošlost.

Možda je upravo ovaj program karika koja nedostaje. Sve što je potrebno jeste volja za putovanje u svesnost sadašnjeg trenutka. Ovaj program je namenjen svima.

sanja colic

Personalni rad podrazumeva celovit pristup svakodnevnim praksama radi kreiranja boljeg i produktivnijeg načina života. Spektar aktivnosti obuhvata savete za zdravu ishranu, vežbanje, jogu, pravilno disanje…

Kombinacija psihofizičkog rada kroz joga tehnike i life coaching pristup stvara prostor za usmeren i harmoničan razvoj pojedinca koji mu omogućava da se ukoreni u zdravim navikama i da ostvari svoje potencijale.

Quantosfera level 1

Prvi dio 4 sata: Ovaj kurs je osmišljen da pojedinca nauči usmjeravati tok misli, osjećaja i zatim  ponašanja. Dr. Joe Dispenza nas uči da te stvari određuju našu osobnost i našu osobnu realnost.

Drugi dio 4 sata: Na tečaju se stvara vlastita ,,Knjiga promjene”, koja utiče da pristupamo transformaciji svakodnevno.

Treći dio 3 sata: Učenje meditacija i vježbi disanja kao najvažnijih alata za transformaciju.

udahni i broj do 10

U novom ebook-u napisala sam vam sve situacije u kojima dete može da se oseća i ponaša nemirno. Sve situacije su opisane na jednostavan i razumljiv način.

A kada razumete dečiji razvoj, osećanja i ponašanja, počinje menjanje i rast vas kao roditelja.

U knjizi sam vam takođe napisala 100 igara koje možete igrati i povezati se sa decom.

joga sa snezom

Vežbe opuštanja, istezanja i otpuštanja tenzije kroz vizuelizacije i vežbe zahvalnosti pokreću potpuno novu energiju u našem biću.

Ukoliko želite da vežbate a niste u  mogućnosti da se pridružite uživo grupi, možete nam se pridružiti  ONLINE.

Tokom svakog časa pokrećemo divnu energiju lakoće, koja nam donosi promene u  svakom danu.

bozanski muskarac i bozanska zena

Energije božanskog muškarca i božanske žene svi imamo potencijal kultivirati u sebi.

Kakve su to kvalitete i što znače za svakog od nas, ne samo za twin flame odnose, saznajte kroz teorijski i praktični deo ovog programa.

Dobit ćete iskustva iz prve ruke, kao i životne primjere kako reagirati i razumjeti odnose i dinamiku koja se u njima odvija.

zavoli sebe

Ciklus od 22 dana u kojem ćete duboko uroniti u sebe i naučiti iskustveno kako izgleda i šta zapravo znači voljeti sebe, te kakva je promjena moguća u Vašem životu. 

Ciklus će Vam dati duboke uvide u Vašu podsvijest, omogućiti otpuštanje tereta prošlosti, te pružiti razumijevanje mogućnosti koje su za Vas otvorene u budućnosti.

sanja colic ravnoteza 4 unutrasnje imperije

Svaki uspešan dan važno je započeti u 5 sati ujutru. Vreme od 5 do 6 je idealno za balansiranje naših umnih, emotivnih, duhovnih i zdravstvenih segmenata. Upravo je to vreme koje je idealno za kreiranje promena i ulaganje u sebe.

Adekvatnim pristupom uravnotežujemo  4 unutrašnje imperije:

– Umni sklop (psihologija); – Sklop srca (emocionalnost); – Duševni sklop (duhovnost); – Zdravstveni sklop (fizičko stanje);

Svaki dan u isto vreme narednih  66 dana radimo po formuli 20/20/20. 

temeljna skola za hipnozu

Spoznat ćete osnovne definicije hipnoze, upoznati se s tehnikama uvođenja u trans i kroz brojne vježbe razumijeti, iskusiti i savladati hipnotički proces.

Te biti u mogućnosti bilo koga, bilo kada i bilo gdje hipnozirati – jer ćete postati hipnotizer. Nakon temeljne obuke birajte smer: hipnoterapija ili hipnocach.

 

pomna samohipnoza transformisi se

Kombinacija mindfulnessa i hipnoze, metoda vizualizacije i autosugestije. Trening ne traži od vas nikakva prethodna iskustva, a donosi

napredak i alat primjenjiv u raznim područjima života, zdravlja, poslova, onosa ili sporta. 

 

postani hipnoterapeut transformisi se

Kao certificirani hipnoterapeut imat ćete uvježbanost, vještinu i iskustvo da sigurno i samopouzdano pomognete otkriti prave promjene u životu svojih klijenata.

A vrlo je lako moguće da ćete izgraditi novi identitet i novi način života.

active natal transformisi se

Active Natal je online program vježbanja i podrške ženama tijekom trudnoće.

Nastao je kao rezultat 15. godišnjeg iskustva i rada s trudnicama i postnatal klijenticama, te vlasititog iskustva trudnoće.

Cilj Active Natal programa je podržati žene tijekom i nakon trudnoće. Educirajući ih pokretima koje tijelo prepoznaje,

njeguje i osnažuje, kako bi trudnoća bila što ljepše razdoblje, porod bezbolniji, a oporavak što brži.

osvescen zivot

Ebook ,,Osvešćen život” predstavlja jedan deo mog znanja i iskustva koje sam stekao u proteklih deset godina joga i mindfulness prakse.

Znanje i iskustvo koje sam pretočio u pisanu reč.

Znanje i iskustvo koje sadrži pregršt tehnika i alata koji su lako primenljivi u svakodnevnom životu.

Ebook možeš poručiti putem sledeće email adrese: jogamandala.official@gmail.com.

energy house transformisi se

Dvodnevni uvodni NLP trening na kome ćete naučiti najjače NLP tehnike i saznati zašto je ovo jedna od najboljih internacionalno sertifikovanih edukacija za lični i profesionalni razvoj na svetu.

 

energy house transformisi se

Practitioner je devetomesečni internacionalno sertifikovani razvojni trening koji će vam svojim tehnikama biti podrška u svim životnim oblastima.

  • Želite da naučite kako da uvek budete dobro bez obzira na okolnosti?
  • Kako da precizno postavljate a lako ostvarujete privatne i poslovne ciljeve?
  • Kako da se oslobodite negativnih emocija, trauma ili fobija?
  • Kako da sa lakoćom komunicirate i sa ,,teškim” ljudima?

 

zeljko tomovic osnovni kurs astrologije

Osnovni kurs prave astrologije namijenjen je svima onima koji astrologiju žele učiti od temelja, i obrađuje polazne teme astrološkog predmeta kako bi se pravilno koristili u praksi.

Kurs je dopisni, individualno orjentisan, pa predavaču možete direktno postavljati sva pitanja i nedoumice koje imate, sa ciljem da bolje razumijete materiju.