fbpx
Search
image

Srđan Popović

Razvoj karijere

Sa konstelacijama sam se upoznao 1998. Od 2004 sam krenuo intenzivno da radim na sebi kroz konstelacije i da učim. 2017 započinjem samostalnu praksu u konstelacijama kada sam i patentirao svoj metod Meta konstelacije. Trenutno radionice održavam 4 puta nedeljno od toga dve celodnevne. Svake subote sam u jednom od gradova Novi Sad, Subotica i Niš. Utorkom, četvrtkom i nedeljom održavam radionice u Beogradu.

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite konstelacijama?

Tražeći rešenja za svoje problem uplovio sam u jedan potpuno novi svet. To je svet u kome postoje rešenja. Kako je meni bilo lakše poželeo sam da to proučavam i pomognem drugima u rešavanju problema i životnih blokada.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Svaki problem ima rešenje, a strah je naš najveći neprijatelj. Strah dolazi iz neznanja. Neznanje je ograničeno. Znanje nema granice ako smo spremni da učimo. Radeći sa ljudim stvorio sam vlastitu životnu filozofiju koju promovišem na radionicama.

Ako želimo da menjamo svet počnimo od sebe. To je jedini put u koji verujem.

Želja mi je da prenesem znanje koje imam kako bi drugi mogli dalje da ga proširuju i usavršavaju za opšte dobro.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Meditacija sa mojom partnerkom. Ranije sam meditirao sam što i danas praktikujem. Ali udvojena meditacija pogotovo sa ženom daje skroz drugu dimenziju. Naravno jednako tako su delotvorne i grupne meditacije.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Svako jutro se budim sa radošću i radoznalošću da ću naučiti i otkriti nešto novo u konstelacijama. Svaki novi izazov za mene je blagoslov.  Zadovoljstvo i rezultati mojih klijenata daju mi podstrek i bodre me na tom putu.