fbpx
Search
image

Maja Pešić

Razvoj karijere

Iako istražujem astrologiju već par godina, mogu slobodno reći da sam i dalje podmladak. Svako ko radi na sebi zapravo je uvek nekako podmladak jer stalno postoji neki ugao sopstva u koji se nismo zavukli. Diplomirani sam filolog i nakon veoma teške godine u svom životu, okrenula sam se astrologiji tražeći način da objasnim zašto se to meni dešava, našavši tako svrhu moje Ascedentalne Ribe i rešivši da  ,,noge zamenim perajima”. Godinu dana sam pohađala Kepler Insitut, pa su me privatne okolnosti primorale da prekinem i tada sam shvatila da treba da „plivam” sama. Mentor sam astrološkog kursa na Kampster platfomi kao i platformi Astrosymbolica.  Cilj mi je uvek pred očima, a put do tamo ću dopustiti da me sam pronađe. 🙂

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite astroterapijom?

Moja najveća motivacija jeste potreba da naučim kako da svaki dan budem što bolja sebi i drugima, a astrologija mi je glavni adut u tome. Samu kartu gledam sa energetske strane, pa se tako trudim da živim kartu svojih klijenata makar na jedan dan, jer ako niste hodali nečijim cipelama, nećete moći ni da pretpostavite kako se ta osoba oseća, a to je ključ u rešavanju izazova. Kad osoba odluči da se suoči sa svojim osećanjima i strahovima, isceljenje može da počne.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Živim, dišem, isceljuje i volim SADA. Prošlost treba otpustiti i ukoliko je bilo teških stvari oprostiti. Budućnosti treba dozvoliti da se razvija najbolje što može i da nam donosi prave trenutke, a da bi se to desilo treba da budemo srećni, zadovoljni, ispunjeni svakog trenutka, u svakom udahu, svakoj izgovorenoj reči, svakoj datoj emociji. Da bismo imali  lepo sutra, živimo nezaboravno SADA.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Mesec je moj najveći prijatelj, pa mi je omiljen ritual pravljenje lunarne vode i punjenje kristala na pun Mesec, ali pored toga uživam i u svakoj jutarnjoj kafi i društvu koji mi pruža moja ćerkica.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Misao da ću tog dana naučiti nešto novo od ljudi oko mene, da ću podeliti neko novo iskustvo sa svojom ćerkicom i da ću pravim rečima pomoći nekome kome je u tom trenutku pomoć neophodna.