fbpx
Search
image

Ivan Mirković

Razvoj karijere

Sa Rekonekcijom sam se prvi put upoznao 2013 godine. Razgledajući izloge pažnju mi je privukla knjiga  Dr Erik Perla ”Rekonekcija: Iscijeli druge, Iscijeli sebe”. (The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself). Kupio sam je i sledeće jutro počeo polako da čitam. Taj trenutak je zaista bio vitalna tačka moje unutarnje transformacije.

Kasnije, želio sam da, kako predlaže i naslov knjige, podijelim taj dar iscjeljivanja sa drugim osobama i nedugo zatim, 2014 godine, krenuo sa prikladnom profesionalnom obukom u vezi Rekonekcije.

U toku 2014. godine otpočinjem sa trening programima Rekonektivnog Iscjeljivanja™ Nivoa I – The Essentials of Reconnective Healing™ zatim i Nivoa II – Reconnective Healing Foundational Practitioner Program™ kod Dr Erik Perla. U toku 2015. Zatim sledi nastavak obuke za Nivo III – Reconnection-Certified Practitioner Program™.

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite Rekonekcijom?

Za mene, Rekonekcija predstavlja podsetnik kako da se duša vrati u njenu harmoniju. Dar da komuniciramo putem energije koja zaista teži da nas poveže sa Univerzumom i podsjeti kako da postanemo zdraviji, svijesniji, fleksibilniji, komunikativniji, duševniji, istinitiji.

Uz Rekonekciju, mi se podsjećamo ko smo zaista.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Energija  daje prvi impuls kretanju planeta i prvi udah tek rođenom djetetu. Sedam milijardi ljudi na planeti Zemlji su neprekidno uronjeni u moru energije i poput zvijezda na nebeskom svodu, uvijek povezani nevidljivim duševnim i umnim nitima.

Mi predstavljamo neraskidivu vezu mikro i makro prirode. Na tim uvidima, mi sami kreiramo vlastitu realnost ~ najprije unutarnju, a zatim i vanjsku.

Ako zaista želimo uticati na zbivanja u trenutnom životu, poželjno je da disanje, oči i uši uskladimo sa disanjem, očima i ušima prirode i Univerzuma.

Da postanemo svjesni vlastitog disanja, emocija, misli, pokreta, prirode, drveta, trave, mrava, drugih ljudi. Da se krenemo povezivati sa dušom i Univerzumom, da pratimo njihov ritam.

Vidim čovjeka kao tok energije koja ima vlastiti energetski kod i frekvenciju. Mi privlačimo osobe u životu i iz tih veza potrebno je da naučimo važne lekcije o našoj unutarnjoj prirodi.

Ta komunikacija se odvija duševnim vezama, i zatim iznjedrava sve kvalitete koji mogu da nam koriste na tom kratkom i uzbudljivom proputovanju koje se zove, “život na Zemlji”.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Ne volim “ritual” kao naziv, ali nešto najpribližnije mojim zdravim navikama su jutarnja meditacija i zahvalnost za sve što imam i sve što mi pristiže u moj životni tok. Zagrljaj.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Drage osobe. Posao koji zaista volim. Korisni momenti koje želim pretočiti iz energije misli, u prirodu materije.