fbpx
Search
Uvod u META-Zdravlje
09 јун

Uvod u META-Zdravlje

Organizator: Jasmina Kovačev

Podeli:
  • Online

    Saznaj putanju
  • 7:00 pm-петак

    јун 9, 2023
  • 10:30 PM-понедељак

    јун 12, 2023

META-Zdravlje je revolucionarni pogled na zdravlje, koji nije ni alternativni, ni integrativni pristup, kao ni jednostavna uzročnost uma i tela. Ono zdravlje posmatra globalno – META, a ujedno i veoma specifično.

 

 

Američka medicinska asocijacija je davno iznela podatak da 85% zdravstvenih problema kreće na emotivnom nivou. Mnogi izvori tvrde da je taj procent veći. Svaka bolest je proces koji je nastao kao rezultat određene biološke logike, koja je veoma animalistička po prirodi.

META–Zdravlje nam daje svest o okidačima stresa, emocijama i uverenjima koja pogađaju određena tkiva i organe. Ona uzima u obzir sve nivoe našeg bića, uključujući i sredinu u kojoj živimo, tj. uticaje našeg okruženja. Takođe nam ukazuje na određene svesne aktivnosti koje je potrebno preduzeti da bi se podstakao proces samoisceljenja.

Master trener META-Zdravlja Jasmina će vam preneti znanja koja će vam omogućiti da razumete sebe i zdravlje na potpuno drugačiji način. Prvi put imate prilike da čujete edukaciju koja ce vam promeniti pogled na sebe i zdravlje, kao i ukloniti mnoge nedomice koje ste imali na ovu temu.

https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

Polaznici(0)

Da li ideš? 0Ide