fbpx
Pretraži
Seminar Shakti meditacije
04 јун

Seminar Shakti meditacije

Organizator: Tijana Radić

Podeli:
  • Online

    Saznaj putanju
  • 9:00 am-субота

    јун 4, 2022
  • 5:00 PM-уторак

    јул 5, 2022

Meditacija nije samo tehnika opuštanja. Opušteno stanje tela i uma je posledica dobre meditacije. Meditacija je proces oslobadjanje negativnih misli, neugodnih emocija, stresa, koncepata koji nam više ne služe i negativnih impresija iz našeg podsvesnog uma. U tom smislu vrednost meditacije je neuporedivo veća u odnosu na bilo koji drugi način opuštanja našeg nervnog sistema (ležanje na plaži, masaža, čitanje omiljene knjige, slušanje opuštajuće muzike, fitness…)


Shakti znači snaga. Šakti je elementarna, urođena, pokretačka snaga u svima nama. Ona je osnovna gradivna struktura sveta u kojem živimo i kreativna sila koja čini tkanje naših života i svi je posedujemo.

 

Seminar Shakti meditacije je jedan od načina za našu svest, da iskusu dubinu tišine sopstvene prirode. Meditacija je jedno od prirodnih stanja, sem budnog, spavanja i sanjanja, iskustvo polja energije, inteligencije i kreativnosti, mesto spokoja. Shakti meditacije nam donosi te kvalitete u svakodnevno iskustvo. Shakti meditacije je jednostavan i prirodan alat koji nam omogućuje svakodnevno i lako povezivanje s neograničenim izvorom snage u nama. Taj izvor snage su još drevni jogijski spisi i mudraci opisali kao najdublji vid našeg postojanja, božansku iskru u nama, koja ima sve znanje, istinu, ljubav i blaženstvo, a koja je naša prava i istinska priroda.


Shakti meditacije je meditacija sa mantrom koja pripada 10,000 godina staroj vedskoj tradiciji. Tokom istorije pojavljivali su se učitelji koji su širili znanje o meditaciji i sprečili da bude zaboravljeno a njene benefiti ostanu dostupne čovečanstvu.

 

Tokom seminara svaki polaznik ce dobiti svoju mantra, zvuk koji je najviše u skladu sa vibracijom te osobe, koji joj pomaze da se oslobodi svake vrste stresa na fizičkom, emotivnom, mentalnom nivou, i pomaže na putu samorealizacije. Na vikend radionici naučićete sve što treba da znate o meditaciji da se možete, nakon kursa, upustiti u svoju samostalnu, svakodnevnu praksu.

 

Osim meditacije na radionici se uče dodatne tehnike koje nam pomažu kod akutne ljutnje ili besa, depresije, anksioznosti i drugih neprijatnih emocija, kao i tehniku disanja kojom dovodimo telo i um u balans.

 

Datum: 04.-05. jun
Satnica: subota 9 – 11h,
             nedelja 9 – 11h
             nedelja 15 – 17h


Obavezno je prisustvo na sva tri termina.

Kotizacija za seminar: 84 evra

 


Polaznici koji su nekad zavrsili seminar Transcedentalne meditacije ili Sahadj Samadi meditacije mogu da pohadjaju seminaru uz donaciju.

 

Prijava na janaki.devi.meditation@gmail.com ili na watsapp 062 227 207

 

Više infomacija na linku: https://www.janaki-devi.com/obuka

Polaznici(0)

Da li ideš? 0Ide