fbpx
Search
EFT osnovni nivo
17 мар

EFT osnovni nivo

Organizator: Jasmina Kovačev

Podeli:
  • Online

    Saznaj putanju
  • 7:00 pm-петак

    март 17, 2023
  • 10:30 PM-понедељак

    март 20, 2023

Tehnika Emocionalne Slobode – EFT je bazirana na klasičnim principima akupunkture i moderne Ajnštajnove teorije. Sastoji se od jednostavne procedure tapkanja akupunkturnih tačaka. Kod pravilne primene tehnike dolazi do brzog podešavanja energetskih meridijana dok smo pažljivo mentalno podešeni na ono što je u osnovi problema. Na ovaj način je uspostavljena važna veza između uma i tela. Sustina tehnike nije u tapkanju nego u povezivanju sa doprinosiocima problema koji imamo.

Na osnovnom treningu EFT naučićete osnove samopomoći u savladavanju neželjenih emocija, straha, stresa, fizičkog bola i postizanje unutrašnjeg mira. Takođe ćete naučiti i sistematski pristup za “čišćenje” svoje prošlosti i postizanje ličnog mira.

Za solidan nivo samopomoći preporučuju se da završite i EFT srednji nivo 1.

Nakon njega možete pohađati EFT-RA tj Emotional Freedom Technique Results Accelerator, tj trening za Ubrzanje EFT rezultata. Akcenat programa je zaobilaženje kritične granice svesti i podsvesti kako bi lakše dolazili do doprinosioca nekom problemu kao i bezbedan i blag rad sa intenzivnim iskustvima tj. traumama. Dobićete korak po korak protokole koje sam godinama razvijala i podešavala u vremenima kaljenja sa “čupavim” situacijama. Da biste se uključili u ovaj program potrebno je da vladate EFTjem jer je to nadogradnja postojećeg materijala sa osnovnog i srednjeg 1 EFT nivoa.

https://tehnikaemocionalneslobode.com/prijava-za-seminar/

Polaznici(0)

Da li ideš? 0Ide