fbpx
Search
author Image

Porodične konstelacije – Poredak ljubavi – Order of Love

2 Comments

Viktor Ataljanc
16 јуна, 2021 at 7:47 pm

Zovem se Viktor Ataljanc I imam petnaest godina.Na konstalacije kod g-dina Srdana sam dosao nakon majcinog rada (do tada sam odbijao bilo kakvu pomoc).Zeleo sam da preuzmem odgovornost za svoj zivot,uz podrsku I licno ucestvujem u radu.Dosao sam u teskom stanju,u pratnji moje majke.Jedva sam stajao na nogama ,oboleo od Anoreksije-kao posledice dugogodisnjeg,svakodnevnog,vrsnjackog nasilja ali sam se trudio da se moja agonija ne vidi,Posmatrajuci tude radove,sve mi se cinilo kao niskobudetni film I hteo sam da pobegnem.Majka mi je objasnila da rad na sebi nije bas uvek prijatno iskustvo I da ce
stari programi pokusati da se bune I da pokusam da zavrsim zapoceto I onda donesem sud.I ja sam,sto nije tipicno za mene,ostao-sto mi je spasilo zivot.Sledeceg jutra,probudio sam se gladan,zedan,sa zeljom da zivim.HVALA:UNIVERZUMU,G-DINU SRDANU,DIVNOJ DAMI G-DICI TANJI I mojim muciteljima bez kojih ne bih napredovao.

Kuma Maja
17 јуна, 2021 at 7:07 pm

Kuma maja – Pre godinu dana na konstelacije me je dovela moja kuma. Od tada sam imala desetak ličnih radova. I veoma mi je teško da ukratko objasnim koliko sam neverovatnih promena doživela. Nerazumevanje I užasno bolan osnos sa sinom, jos više iscrpljujuća komunikacija sa majkom, odsustvo životne energije do granica da ne mogu da ustanem iz kreveta (fizički bol I osećaj oduzetosti u rukama i nogama)…. Preobrazilo se, u veoma kratkom roku (15-tak dana!!) u svoju suprotnost – sin je postao komunikativan, nežan, brižan…a mamino nabacivanje krivice, griže savesti, osude..sada doživljavam i prihvatam na drugačiji način. Vratio mi se životni polet, počela sam da vodim računa o svojim potrebama, da volim sebe I svoj život.
E, da – jedan od radova je bio posvećen sto bržem pronalaženju stanara za stan koji izdajem i od čije rente izdržavam porodicu. Nećete verovati, ali u roku od 3-4 dana su se pojavili novi stanari koji su još uvek u stanu!!!
Srđana, Tanju, Zlatka i sve drugare sa konstelacija doživljavam kao svoju veeliku porodicu. Smatram da je poverenje u Srđanovu stručnost, znanje, altruizam, etiku i nesebičnu posvećenost svakome od nas neophodno da bi rezultati radova bili adekvatni i brzi. Desilo mi se se da sam jednom na intervju za temu rada pred Srđana došla potpuno nema, sa kuglom u grlu i počeše suze da teku same od sebe. Nisam znala zašto sam tužna niti da izgovorim jednu reč. Ali, Srđan je sve video…odradio je rad bez da znam šta je tema a posle rada, kada me je upoznao sa temom, shvatila sam kolika je beskonačna i bezgranična moc konstelacija i mog konstelatora i prijatelja Srđana.
Hvala vam svima

Ostavi komentar