Razvoj karijere

Kroz višegodišnje iskustvo bavljenja pedagogijom, učenicima, pa tako i umetnošću (klavir), kroz kontakt sa publikom na sceni i učenje drugih kako da se emotivno izražavaju, došao sam do sopstvenih uvida neophodnih za životni razvoj i ličnu filozofiju. Međutim, to meni nije bilo dovoljno, kao da je još jedna karika nedostajala, pa je Astrologija upravo došla u pravom momentu buđenja, i razumevanja ,,poretka’’ stvari.

U tom smislu, i jedna i druga profesija su postale sastavni deo mog života, a pre svega duboke ljubavi. Kao ideju imam da razvijam sebe kroz rad sa klijentima, njihovim emotivnim potrebama koje mi astrolozi vrlo duboko razumemo, i na taj način doprinesem široj javnosti. Veoma mi je važno da se javnosti u Srbiji pokaže i ukaže prava vrednost Astrologije u ,,akademskom’’ smislu, a ne kao neka čisto ,,proročka – nadridelatnost’’!

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite astrologijom?

Astrologija postoji u mom biću još od rane mladosti kada sam posegnuo za zvezdama, gledajući ih i pokušavajući da ih upamtim (nekada ih i crtao). Nakon prve posete astrologu, počeo sam intenzivno samostalno da izučavam tu drevnu disciplinu, a nakon što mi je i prediktovano da ću postati Astrolog, i da imam KOD za astrologa, rešio sam da upišem Johanes Kepler Institut u Beogradu i posvetim se studiranju. Sve ostalo je već stvar Univerzuma.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Budi ono što i jesi, radi ono što voliš, veruj u dobre stvari.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Zapravo ima ih više, ali sigurno je da meditacija postoji već 2 godine kao omiljeni ritual. Igranje sa psima je dnevna doza ljubavi , tako da je to važan momenat svakoga dana, jer posebnu ljubav gajim prema životinjama.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Motivacija je kreativnost, inovativnost i često potreba da iznenadim samoga sebe. Svaki dan može biti kreacija za sebe, poput svakog muzičkog dela klasične umetnosti. Izmamiti osmeh kod nekoga koga sretnete  u prolazu je ekvivalentno BOŽANSKOJ SREĆI. Sebe bih opisao kao: ,, Work in progress!” Tako i sebe motivišem, svakoga dana.

 

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber