Razvoj karijere

Nakon završenog Filološkog fakulteta u Beogradu počela sam da radim u osnovnoj školi kao nastavnica srpskog jezika. Vežbanje mi je tada bilo hobi. Međutim, posle nekoliko godina kontinuiranog vežbanja (joge, aerobika, boksa) shvatila sam da želim da postanem instruktorka joge jer je to oblik vežbanja koji mi je najviše prijao. Joga na jedan predivan način dovodi u harmoniju um, telo i duh. Obuku za joga instruktora završila sam 2015. godine, a nedavno i obuku za lebdeći sistem vežbanja u platnu.

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite jogom?

Motivisala me je potreba da umirim svoj um. Joga mi je pomoglada uskladim disanje, pokret i misao. To je zaista neverovatan osećaj.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Sve što poželiš, možeš i da ostvariš.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Svako jutro nakon buđenja zahvalim se za novi dan koji je preda mnom, pomislim šta je to sve zbog čega se osećam dobro i uradim lagano istezanje i meditaciju. Nakon toga sa radošću krenem ka svemu onome što me očekuje.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Motiviše me ljubav prema životu. Svaki dan je prilika da zasijamo, da uradimo nešto novo, nešto lepo za sebe, za druge… Svaki dan je nova prilika da stvaramo, da sanjamo, da se radujemo, da uživamo u životu baš takvom kakav jeste.

 

 

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber