Razvoj karijere

Moja priča o ljubavi prema jogi traje još od srednje škole kada sam sasvim slučajno na putovanju kupila privezak Om (privukao me izgled). Kako sam saznala šta je počinjem sama da učim Sanksrit, naravno prevelik zalogaj za samostalno izučavanje tada ali ono što je bilo važno jeste da sam se zainteresovala za jogu. Pokušavala da vežbam sama, kretala u studije kod raznih instruktora dok nisam našla prave, na čiju sugestiju i uz čiju podršku sam upisala školu za instruktore Dragana Lončara. Po struci sam profesor engleskog jezika ali moj poziv je joga. Vodim studio Yogaja u Novom Sadu od 2016. sa koleginicom (i po struci i po pozivu) Stefanijom Stanču.

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite jogom?

Tradicija, celovitost i sveobuhvatnost. Vežbanje mi je u početku bilo beg od stvarnosti ali se to ubrzo promenilo.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Balans. Ravnoteža je potrebna u svemu i održavati ravnotežu kao i prihvatiti je jeste za mene isto što i higijena tela i uma, nešto na šta svakodnevno treba da obraćamo pažnju, šta god da radimo.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Imala sam omiljeni ritual, ispijanje prve jutarnje kafe u miru i tišini, ali praktikovanje joge i asteje su učinili da mi rituali nisu potrebni.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Novi dan, svež vazduh i brojne mogućnosti, sama činjenica da mogu bez ičije pomoći da ustanem iz kreveta, radim ono što želim i govorim ono sto želim bez sputavanja i ograničenja. Sloboda.

 

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber