Razvoj karijere

Psihološkim savetovanjem i psihoterapijom se bavim od 2010. godine. Moja specijalnost je rad sa anksioznim poremećajima, depresijom i problemima sa samopouzdanjem. Svoj rad zasnivam na principima kognitivno-bihejvioralne terapije, čije tendencije konstantno pratim i edukujem se. Bavila sam se i istraživačkim radom i psihodijagnostikom tokom rada u Institutu za mentalno zdravlje u Palmotićevoj.

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite psihoterapijom?

Motiv za bavljenje psihoterapijom je bilo susretanje sa psihološkim poremećajem u primarnoj porodici. Shvatila sam da osobe koje imaju ovu vrstu problema jako pate, imaju problem sa prihvatanjem od strane okoline i često ne dobijaju adekvatnu pomoć. Sve je to bio moj motiv da se bavim ovim pozivom.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Upoznaj ko si i šta želiš, prihvati sebe u potpunosti – svoje potencijale ostvari do maksimuma a svoje limite prihvati jer ih svi imamo. Kreiraj život tako da radiš konstruktivne stvari za sebe i za druge. Za ono kako se osećaš i šta ti se dešava, najzaslužniji si ti i tvoje poimanje stvari.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Rituale imam vezane za posao, proveravam svakog dana ko mi tog dana dolazi na seanse. Što se tiče nekih rituala vezanih za privatni život nemam, mislim da su rituali te vrste ograničavajući.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Da ću uraditi nešto korisno tog dana.

 

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber