Razvoj karijere

2010. godine počinjem aktivno da se bavim jogom a 2015. postajem i sertifikovani instruktor pod okriljem Vidya joga škole Dragana Lončara. Trudim se da se vodim novim saznanjima u svetu joge ne gubeći iz vida izvorne mudrosti i principe koji je čine tako delotvornom i transformativnom tehnologijom. Nastavljam da pohađam seminare i često odlazim na meditativna povlačenja kako bih posle mogao da prenesem to iskustvo drugima u nadi da će im biti od koristi.

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite jogom? 

Želja da dovedem zdravlje u red, velika radoznalost i serija neobičnih okolnosti. Situacija se nameštala gotovo sama po sebi da krenem ovim putem kako bih bolje razumeo sebe i načine funkcionisanja sopstvene prirode.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Zauvek početnik. Ako znam sve o svemu onda sam zatvoren za nova iskustva, što je antiteza jogičkoj filozofiji. Ideja je ostati svež, iz trenutka u trenutak, otvoren za svaku opciju.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Ima ih dosta, pogotovu za nekog ko je usvojio ovakav model življenja. Jutarnja praksa, sedenje na suncu u dobrom društvu, sedenje u tišini, sviranje gitare i puno drugih.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro? 

Želja za igrom i istraživanjem. Gledam na život kao na školu.

 

 

 

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber