Razvoj karijere

Je li moguće promijeniti život za 180 stupnjeva?

Moguće je upravo uz jogu. Moj prvi doticaj  bio je tečaj Umijeća življenja u sklopu organizacije Art of living, prije skoro 20 godina, kada sam jedva bila punoljetna.

Tu sam doživjela trenutak “switch-a”. U tom jedinstvenom trenutku osjetila sam olakšanje, shvatila kako sve brige pripadaju prošlosti ili budućnosti i koliki je njihov beznačaj u odnosu na beskraj i moć sadašnjeg trenutka.

I zato sam zahvalna. Na životu, na trenutku, na ispunjenosti i na tečaju Umijeća življenja, a potom i na Dharma Yoga centru Zagreb i inspiraciji koju sam dobila od učiteljice Sandre Petre Pintarić tijekom TT-a (RYT 200 i 500 u tijeku).

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite jogom?

Ne postoje slučajnosti, iako su moji počeci u svijetu yoge izledali baš kao ,,slučajni”. Duhovnost, yoga, reiki i ostale tehnike, donijele su fundamentalne promjene u moj život; znam koliko jedan trenutak poticaja od strane osobe koja je imala neki uvid, može biti inspirativan; znam koliko smo previše zaglavili u ovisnosti o materiji. Isto tako znam kako nema više svrhe i većeg ispunjenja od zajedništva i sinergije, te postati svjetlo istine.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Proživi svaki trenutak u potpunosti jer život jest sada! Možeš se igrati skrivača s prošlošću ili budućnošću, no jedini trenutak koji jest, jest sada! Nemoj propustiti život!

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Yoga sadhana je za mene ritual kojim svakodnevno ostvarujem intimni kontakt sa sobom. Ispunjenost i potpunost koja nastupa nakon prakse je neprocijenjivo i nezamijenjivo iskustvo.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Životna kreacija je toliko šarolika i otvara nam brojne mogućnosti kreativnosti. Potrebno je samo otvoriti se prema novim iskustvima uz malo hrabrosti za skokove u nepoznatom pravcu. Svaki trenutak je autentičan i nosi nam iznenađenje oblikovano kroz puninu životnosti.

 

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber