Razvoj karijere 

Diplomirani sam ekonomista i profesorka engleskog jezika koja je pre mnogo godina otkrila ljubav prema vežbanju i uspela tu ljubav da, uz edukacije i neprekidno stručno usavršavanje, pretvori u posao iz snova. Iz dana u dan pomažem ljudima da žive bez bola, vole sebe bezuslovno, otkriju sopstveni potencijal i da budu najbolja verzija sebe sa svakim novoodrađenim treningom.

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite poslom trenera?

Vežbanje je ono što me je oduvek izvodilo na ‘’pravi put’’. Od ranih fakultetskih dana, svaki izbor koji bih donela, a koji me nije mentalno ili fizički obogaćivao, neminovno bi me trošio i vraćao par koraka unazad. Brigom o sebi u vidu vežbanja i pravilne ishrane, izgradila sam u sebi disciplinu o kojoj sam samo mogla da sanjam. Promenio se način na koji se nosim sa situacijama koje su van moje zone komfora, izgradila sam samopoštovanje, a samim time poboljšala i odnos sa drugim ljudima. Moja je perspektiva izmenjena, a želja da to podelim sa drugima i pomognem im u njihovom psihofizičkom razvoju je sve veća i veća. Sa svakim zadovoljnim licem koje vidim u svom studiju, dobivam potvrdu da radim nešto dobro, a to je za mene najveća motivacija da se neprekidno usavršavam i radim na sebi.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Postoje dve životne filozofije u mom životu. Jedna glasi ,,Voli da bi bio voljen zauzvrat.’’, a druga ,,Mi rastemo podižući druge’’.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Teško je izdvojiti samo jedan ritual u kom uživam, posebno jer sam se godinama trudila stvoriti ih više, kako bi ceo dan bio ispunjen lepim rutinicama. Ali pokušaću. Uživam da ustajem ranom zorom i odradim trening pre početka radnog dana, koji je najčešće u 8 ujutru. Izdvajam ovaj ritual, jer neminovno utiče na ostatak moga dana. Osećam se zadovoljno i zahvalno! Nakon ovog rituala, sve kockice tokom dana bez teškoće padaju na svoje mesto.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Živa sam! Zar postoji bolji motiv?

 

 

 

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber