Razvoj karijere

Moj razvoj karijere je tek počeo. 🙂 Kroz život sam shvatila da je moja pažnja usmerena na ljude i ljubav.  Završila sam školu za medicinsku sestru. Vidya škola-Dragan Lončar  me uči da tu pažnju rasporedim i usmerim na prave stvari. Zvanično postajem učitelj  joge i meditacije 2012. godine.  Zatim  završavam 2013.godine za sportskog trenera – specijalista joge. Obučena za programiranje, planiranje, učestvovanje u pedagoškom radu poželela sam da radim i sa predivnim budućim majkama.

Za učitelja  prenatal joge završila sam 2014. godine kod hrabre i veoma nadarene Divne Miljković. Pored mnogo seminara, iskustvo je veoma bitan faktor karijere. Od 2013. imam  studio gde obožavam da se razvijam i posvećujem drugima. Moj dragi i ja razvijamo tehniku joga+masaža. Sigurna sam da imam još mnogo toga da naučim ,ali i da dam. Unutrašnji instrument  govori više od svih reči, a moj svira međusobno pomaganje,osluškivanje i razvoj u najbolju verziju sebe da ne kažem ljubav).

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite jogom?

Jogom me motivisalo da se bavim upoznavanjem praiskonske prirode. Svedočenje i posmatranje iz unutrašnjosti. Muzika, boje, mir, vetar u kosi, motor u nogama i mir u duši.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Poverenje je moja životna filozofija. Kada se stvari razvijaju u dobrom smeru, ali i kada zagusti, vera na svim tim putevima je neverovatna snaga kojoj ako svedočimo, sve što poželimo može se ostvariti.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Omiljeni ritual mi je zagrljaj. Meditacija gde grlim zemlju, drvo, kišu, životinje, ljude ili sebe.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Motiviše me smeh. Izvor odakle dolazi smeh, bez obzira na situaciju. Onaj istinski, snažni smeh. Onaj kroz radost, ludilo, sreću…pa i onaj kroz suze i bol. Smeh predivnih ljudi, moj smeh. Sunce, mesec, zagrljaji, čula i ples.

 

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber