Razvoj karijere

Po zvanju sam diplomirani pravnik. Karijeru sam započela baveći se advokaturom, da bih potom prešla u industriju ljudskih resursa, radeći u Srbiji i inostranstvu za jednu globalnu osiguravajuću kuću. Kao odgovor na ličnu potragu za svrhom i isceljenjem, svih tih godina sam izučavala, praktikovala i edukovala se u brojnim psihološkim i duhovnim tehnikama. Nakon što sam otkrila svoju svrhu u pisanju i u radu na razvoju pojedinaca, odvažila sam se da započnem novu etapu u svojoj karijeri. Tako sam dala otkaz u kompaniji u kojoj sam radila kao specijalista za edukaciju zaposlenih i posvetila se držanju edukativnih radionica, kao i individualnih coachinga i energetskih tretmana, Istovremeno, pokrenula sam blog pod nazivom ,,Budan” na kome delim sa čitateljima price o ličnoj promeni i transformaciji.

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite pisanjem?

Motivisala me želja da se putem pisane reči povezujem sa ljudima koji prolaze kroz promenu svesti, dajući im reči utehe, motivacije i podrške.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Smatram da smo moćna, spiritualna bića odevena u ogrtač čvrste materije i da je naše življenje vođeno svrhom otkrivanja naše istinske prirode. Neki od nas se na tom putu kreću sporije, neki pak naprednije, ali ishodište nam je svima isto: svi ćemo jednom doći u zagrljaj ljubavi.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Već godinama je isti: jutarnje trčanje, joga a potom i meditacija. Nakon toga smatram da dan može da počne.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Motiviše me želja da doprem do što više ljudi i da im budem pomoćnik u procesu transformacije svesti. Da im olakšam patnju i probudim ljubav, samilost i poštovanje prema životu, To je moja misija i moje gorivo zbog kojeg se radujem svakom novom danu.

 

 

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber