Razvoj karijere

Kurs za joga instruktora sam završila u Joga savezu Srbije 2018. godine, nakon čega sam stekla dodatnu edukaciju programa ,,Joga za vrhunske rezultate u sportu”. Trenutno se bavim projektom “Hatha methods” koji podrazumeva podučavanje različitih joga praksi. Za sada ovaj projekat vodim u sklopu svog joga studia koji je lociran u Staroj Pazovi, ali u planu je proširivanje ovog projekta i na druge lokacije.

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite jogom?

Motivaciju za bavljenje jogom sam stekla kroz literaturu o psihologiji i istočnoj filozofiji. Navela me je na razmišljanje o sopstvenoj egzistenciji i svrsi. Svoju svrhu sam pronašla u prenošenju tog znanja, a joga je jedan od metoda za to.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

U odnosu prema svetu težim jednostavnosti i harmoniji. Kako bi to postigla trudim se da svaka moja aktivnost bude što jasnija i svedenija.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Moj omiljeni ritual je taj da se distanciram od svakodnevnice na takav način da sama sednem u neki kutak prirode i koncentrisano posmatram sebe i svoju okolinu. Ovaj ritual mi pomaže da pročistim misli i da osvestim sebe kao delom prirode.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Motivacija da ustanem svako jutro je život sam po sebi,dragi ljudi i želja za iskustvom. Tako ispunjen dan čini moj san mirnijim a buđenje poletnim i lakšim.

 

 

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber