Razvoj karijere

Studije srpske književnosti su došle potpuno prirodno u moj život, s obzirom na to da sam oduvek čitala mnogo knjiga i van školskog programa i da sam oduvek obožavala da pišem. Kada sam na trećoj godini fakulteta počela da radim na sebi, shvatila sam da ne želim da budem samo profesor srpskog jezika. Išla sam na mnogo predavanja i seminara o radu na sebi i to me je podstaklo da i ja poželim da motivišem druge ljude na promenu. Tako sam ove godine prvo ušla u Reiki preko mog učitelja Lave Nikolić, a zatim sam Reiki Master završila kod Dejana Petrovića. Takođe, završila sam i NLP Practitioner u Energy House-u, jer mi je cilj da kroz Coaching i NLP radim dalje sa ljudima na njihovoj promeni.

 

Šta Vas je motivisalo da se bavite NLP praksom?

Kada sam shvatila koliko je meni pomoglo da potpuno promenim svoj život to što sam radila na sebi svakodnevno, čitala određene knjige, išla na seminare i pratila razne učitelje, osetila sam neverovatno veliku želju da prenesem dalje to znanje. Uz rad na sebi sam shvatila da je svrha mog života da svojim primerom podstaknem ljude na buđenje. Motiviše me najviše to što sada živim svoju promenu i što verujem da cela planeta može da se isceli tako što će se menjati čovek po čovek.

 

Koja je Vaša životna filozofija?

Radi ono što tvoja duša želi. Pusti malo um da se odmori od planiranja i oslušni svoju intuiciju. Veruj da su neprijatnosti sastavni deo puta i blagoslovi koji nam pomažu da istinski shvatimo i osetimo radost i ljubav. Veruj da je život savršen baš takav kakav jeste. Doprinesi svetu svojim radom i stvaraj sve iz radosti.

 

Koji je Vaš omiljeni ritual?

Jutro je najvažniji deo mog dana. Smatram da je u svemu važan balans uma, tela i duha. Za um mi je važno da zapišem ciljeve i zahvalnosti. Za telo mi je važno da popijem čašu vode sa alojom, da pojedem zdrav doručak i da prošetam 45 minuta sa svojim psom. Za duh mi je važna meditacija 20 minuta i reiki tretman. Sve to je moj jutarnji ritual.

 

Šta Vas motiviše da ustanete svako jutro?

Motiviše me to što se osećam živom, po prvi put u životu. To što znam da radim nekoliko poslova i da svaki od njih obožavam. To što mi se moj pas obraduje čim me ugleda. To što jedva čekam da stvorim nešto svojim radom i tako doprinesem da nečiji dan bude bar malo bolji.

 

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber