šolja sa kafom na stolu za nove početke

Tokom novembra potrebno je da skupimo svu snagu, da napunimo baterije i spremimo se za uzbudljiv kraj godine. Venera je u Strelcu i podžava nas da skupimo energiju i optimizam za ozbiljan rad koji nas očekuje u decembru i prvom kvartalu 2020. godine.

U decembru i januaru nas očekuju eklipse u znaku Raka i Jarca, a to znači da fokus trebamo usmeriti na porodicu i karijeru. Solarna eklipsa je 26. decembra 2019. u znaku Jarca, a 10. januara 2020. nas očekuje lunarna eklipsa u znaku Raka. Obe eklipse pokreću događaje, koji će se realizovati do leta. Kako bismo sebe usmerili na pravu stranu početkom decembra uzmite papir i olovku i zapišite svoje ciljeve. Prošle godine u decembru sam pisala šta želim da ostvarim i mogu vam reći da sam prevazišla svoja očekivanja. Potrebno je da razumete da jedino vredan i posvećen rad donosi rezultate. Određena želja treba da ima spisak koraka – šta je to sve potrebno da naučite ili savladate da bi ste se popeli stepenicu više. Često želimo promenu fizičkog izgleda, a svakodnevne navike teže menjamo. Zato rezultati ne stižu.

Red, rad i disciplina su prirodni sled događaja i tako će nam biti jednostavnije da prevaziđemo svakodnevne obaveze. Ovaj period treba razumeti kao gomilanje zadataka koje trebamo savladati. Često sebe kritikujemo kada nam nešto ne ide ili kada imamo obaveza preko glave. Još gore je kada su nam drugi krivi kada nešto ne ide po planu. To krajem godine nikako nikome od nas nije opcija.

 

Saznajte više: ,,Venera, ljubav i ja”

 

Dosta planeta će krajem 2019. i početkom 2020. biti u znaku Jarca. Jupiter ulazi u Jarca – 2.12.2019., Merkur ulazi u znak Jarca – 29.12.2019., Saturn i Pluton su neko vreme već tu. Grupisanjem planeta na jednom mestu znak u kome se nalaze postaje aktivniji. Jarac i Saturn su usmereni na karijeru, zahtevaju od nas da postignemo maksimum koji je u okviru naših mogućnosti. Za vas je važno da znate da sa Saturnom i Jarcem ništa ne dolazi preko noći. Strpljenje i čekanje će obeležiti početak godine koja je ispred nas. Rezultati stižu, ali ne kada ih mi očekujemo. Marljiv rad je pred nama i jedino tako izbećićemo ograničenja.

12. januara 2020. godine na 22 stepenu Saturn i Pluton će biti u konjukciji. Nova godina donosi transformacije i promene na ličnom planu. Svako od nas će određenu temu završiti i započeti novu fazu. Neko će odbaciti određena uverenja koja mu ne trebaju, neko će završiti fakultet, neko započeti nešto novo u karijeri. Iza nas ostaje nešto što nam više nije potrebno. Znam, ne volimo promene, ne volimo rastanke. Drugarica sa kojom sam se družim bukvalno od pelena odselila se u Beč. Taj momenat divne promene u njenom životu bio je naš trenutni rastanak. Da, nećemo piti kafu svake nedelje, ali hoćemo bar 4x godišnje. O tim promenama vam pričam. Nekada nešto što je dobro za nas, mi doživimo pogrešno jer ne vidimo benefite u tom trenutku.

 

Saznajte više: ,,Mesec promena i pokretanja”

 

Na svaki 33 do 38 godina dešava se konjukcija ove dve planete, što znači da su se srele u istom znaku i istom stepenu. Ovaj susret označava novi ciklus u životu svakog nas. Iskoristite ovaj aspekt za pojačanu samokontrolu i disciplinu. Koliko god sad izgledalo izazovno ovaj aspekt će uticati da se lakše suočimo sa raznim događajima koji će se ređati. Jaka je ovo energija koja će se akumulirati u nama i treba je iskoriti u tom momentu. Imaćemo snagu i volju da stignemo do kraja – cilja.

Postanite svesni da ćemo se protiviti ovoj energiji koja nam kuca na vrata. Strah se jedino javlja jer smatramo da nismo spremni. Uvek se sve dešava u pravom trenutku, zato nema razloga za odbijanjem i povlaćenjem. Kada ste svesni da stiže nova energija od vas se očekuje da je iskoristite.

 

 Ovde možete naći tekst ,,Da li sve uvek mora da bude po planu?”

Gde je fokus – za svaki podznak ukratko:

Kardinalni znaci će osetiti najintezivnije promene, samo što ih vi osećate već duže vreme. Sada kao da je kulminacija aktuelna. Gledajte na to kao da u vaš život stižu nove stvari. Ovnovi će najviše raditi na karijeri i uspesima, Vage će se baviti nekretninama i domom, Jarčevi se menjaju iz korena, a Rakovi menjaju svoj odnos u braku, partnerstvu. Jarčevi osećaju u mnogim sferama života da ne žele više iste principe ponašanja.

Fiksni znakovi su navikli da ne menjaju mnogo toga. Bikovi i Škorpije se bave učenjem i komunikacijom, menjaju sferu informisanosti. Vodolije u sebi osećaju nemir koji je neobjašnjiv. Za vas je važno da jačate sebe i svoje stavove. Lavovi imaju posla preko glave, svakodnevnica je prepuna obaveza.

Promenljivi znaci kao i što sam naziv kaže lakše se prilogađavaju promenama. Blizanci imaju izazov sa kreditima, možda je sada trenutak da rešite određena dugovanja. Strelčevi se bave novim načinima finansiranja. Device okreću novi list kada je ljubav u pitanju, a Ribe unose promene u prijateljstvima.

 

 

Autor: Sandra Ristić

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *