Zaljubljen par šeta plažom

Svako od nas sanja o tome da bude u vezi sa osobom koja nas voli, poštuje, razume, deli slične vrednosti i interesovanja. Sa nekim koga često nazivamo ,,srodnom dušom’’. Imamo ideju i o telu u koje je ta duša smeštena, mada je to nekako manje važno. Inače bi smo tragali za ,,srodnim telom’’. Često se dešava da tu osobu nikako da sretnemo. Tragamo i tragamo, ali bezuspešno. Pa se onda razočaramo, u svet oko sebe i u suprotni pol, opadne nam samopouzdanje, povučemo se u sebe. I tek tada nikoga ne možemo da sretnemo, pa se naš osećaj beznađa još više pojača.

Kako u tome može da pomogne hipnoterapija?

U stanju hipnoze, dok ste maksimalno fizički i mentalno opušteni, ja ću vam pomoći da se sretnete sa svojom srodnom dušom. Zamišljaćete sve osobine i karakterisitike te osobe, videćete njenu/njegovu pojavu, čućete reči koje vam izgovara, osetićete leptiriće u stomaku i sve one senzacije koje inače osetite u takvom susretu. Susrešćete se sa tom osobom u svom umu, svesni osećaja koji budi u vama.

 

Ovde možete naći tekst: ,,Dete je otac čoveka

 

A zatim, što je još važnije, pomoći ću vam da se povežete sa sobom. Da u sebi probudite ljubav, da se osetite prelepo, željeno, strastveno i neodoljivo . Da se prisetite neke situacije u životu kada ste se osećali samopouzdano i da taj osećaj ponovo probudite u sebi, pojačate ga.  Jer osnovni preduslov svake uspešne veze je ljubav prema sebi. Najvažnije od svega je da sami sebi postanete srodna duša , da budete srećni i zadovoljni sami sobom da bi ste mogli da budete srećni I zadovoljni sa nekim drugim. Da bi ste pronašli radost, mir, sreću, ljubav oko sebe, najpre ih morate imati u sebi. Sve što imate u sebi, manifestovaće se i oko vas.

 

Ovde možete naći tekst: ,,Susret sa smrću nas uči da više cenimo život

Kako je to moguće?

U stanju hipnoze, tzv alfa stanju sniženog nivoa moždanih talasa, svaka osoba je znatno podložnija sugestijama nego u budnom, potpuno svesnom stanju. Kada vam u takvom stanju čitam terapeutski tekst u kome dobijate sugestiju da zamislite svog idealnog partnera, kada zamišljate njegove/njene osobine i izgled, kada doživljavate emocije koje prate taj susret, vaše telo sve to proživljava kao da prolazite kroz to iskustvo i u realnosti. Mozak ne zna razliku između zamišljenog i proživljenog, tako da ćete vi na svakoj seansi zapravo biti na sastanku sa svojom srodnom dušom!

Dodatno, razvijaćete u sebi osećaj samopoštovanja, samovrednovanja, osećate ćete se neodoljivo, lepo, voljeno, samopouzdano. Vremenom ćete početi da se ponašate upravo na taj način, jer ste to već doživeli, to vam je poznato. Videćete kako ljudi počinju drugačije da se ophode prema vama. Emitovaćete sve to što želite da privučete i srodna duša će to prepoznati.

Potrebno je da u tom procesu budete strpljivi. Svako ima svoj put i način, i potrebno je različito vreme za svakoga od nas da dođemo do ostvarenja svoje želje. Za početak, poverujte sebi da možete postići sve što poželite. Zatim, poverujte procesu hipnoterapije, moći podsvesnog uma i meni kao terapeutu kome ćete se prepustiti. A zatim, dopustite sebi da se opustite i održavate tu spoznatu veru u proces života. Kada poverujete da sve što vam treba već imate u sebi, tada će se sve to i pojaviti u vašem životu. Ako vam je u tom procesu potrebna pomoć, javite se, lakše je uz podršku.

 

 

Autor: Ana Rodić

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *