Septembar je mesec kada je znak Device aktivan, samim tim perfekcionizam izlazi na površinu. Devica je znak koji vlada logistikom, matematikom i proračunom. Primetićete da kod predstavnika ovog znaka sve mora, ništa se ne odlaže. Nikada ne odustaju od svog cilja, toliko se drže plana da preopterete sebe i svoju okolinu.

Najviše me Device okružuju i primetila sam da kada se hoće, perfekcionizam se može savladati. Možemo da se opustimo i da se prepustimo. Paradoksalno je da ako ste Devica u podznaku, vaša svakodnevnica je haotična.

Polje u natalu koje vlada poslom i svakodnevnim dešavanjima smešteno je u znaku Vodolije. Planove remete drugi ljudi i okolnosti. Jedini zadatak je da se funkcioniše i kada nije sve kako smo mi zamislili.

Ukoliko drage moje Device još uvek imate izazov da se prepustite neplaniranim okolnostima, septembar je odličan da počnete da radite na ovoj temi. Ne očekujte da ćete odmah sve rešiti. Potrebno je samo da se krene, a rezultati dolaze postepeno.

 

Saznajte više: ,,Mesec promena i pokretanja”

 

Svako od nas u natalu ima smešten znak Device u horoskopu. Tokom septembra to polje je kod svakog od nas pokrenuto. Tu se dešavaju promene,odnosno nove faze u životu. Pre novina, pre nego okrenete novi list, možete se suočiti sa logikom i uverenjima koja imate za određenu fazu svog života. Potrebno je da osvestimo šta je to za nas trenutno izazov i odatle treba da krene.

Zbog planeta koje su se okupile u Devici, teme perfekcionizma postaju glavna preokupacija za svakog od nas. Neki od vas imaju zadatak da uklope poslovne obaveze i ljubav. Posao je važan, ali nije jedina potrebna stavka u životu. Bez ljubavi i radosti u srcu, naš uspeh ne donosi dovoljnu satisfakciju.

Zbog fokusa na radne zadatke tokom septembra lako se sklanjamo od ljubavi. Razmišljamo da li je ta osoba prava za nas. Pitamo se – Šta ako…? Primetićete koliko se preispitujete za mnoga životna pitanja, ne samo za ljubav. Pitanja se samo ređaju u našim mislima, a zatim preispitivanje koje vodi u blokadu. Stavite tačku na bujicu misli, postanite svesni svakog razmišljanja i pusitite ga.

 

Nije za svakog od vas ovaj scenario isti. Ukoliko već radite na sebi, svesni ste svojih principa, ne osuđujete se zbog toga gde ste sada, za vas je odličan period da krenete u novu poslovnu i ljubavu fazu. Početkom septembra dešavanja su išla u smeru novog puta, tako da već znate o čemu pričam. Ono što je trebalo da uradimo je samo da prihvatimo da staro odlazi i da se nove ideje rađaju.

 

Ovde možete naći tekst: ,,Okreni se i pogledaj iza sebe”

 

Možda osećate zbunjenost, kako dalje ići. Javlja se nesigurnost zbog raznih okolnosti. I to je ok. Šta god da ste počeli da radite tokom septembra razvijaće se odlično tokom vremena. Pojavile su se nove ideje i ako niste počeli da radite na njima pravi je trenutak da im se posvetite. Brigu ostavite po strani.

Šta god da se sada dešava, koji god da su izazovi pred vama, samo ću vam reći da ništa nije slučajno i da sve možete izgurati.

Ukoliko ne krenete, nikada nećete stići. Stajaćete u mestu i vrteti istu misao u krug. Zanimljivo je što sam kao dupla Devica napisala ovaj tekst. Iskreno kada je perfekcionizam u pitanju, nisam skroz savladala tu lekciju.

Ali radim na tome, svesna sam da se ništa preko noći ne dešava. Ništa se ne menja odmah i sada. Znam da ništa ne moram, ali hoću.

Kao Devica u podznaku prihvatila sam da je moja svakodnevnica drugačija, da ne mogu da je kontrolišem. Kada pokušavam da sve držim pod konac iskoči neka obaveza koja mora baš sad da se završi.

Na soulbuzz sesijama kod drage Snežane Marković pokrenula san rad upravo na ovim temama. Planiranje vremena je za mene najvažnija stavka, ali i uklapanje i prihvatanje kada se neka obaveza otkaže ili zakaže.

 

 

Autor: Sandra Ristić

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *