Svi konflikti danju u životu su nesanica noću! San – fiziološka potreba za odmorom, oporavak organizma od budnosti. San je prirodno promenjeno stanje svesti, promena biološkog ritma iz budnosti. Spavanje je odmor i fizičko mirovanje organizma, ali metabolički procesi svi funkcionišu prilagođeni ritmom tog stanja.

Nemogućnost spavanja – nesanica, je nemogućnost odmora, nemogućnost prelaska iz stanja budnosti u drugi ritam. Ako smo mi savršen skup materijalnog i duhovnog, savršen životni mehanizam, zamislite bilo koji mehanizam bez odmora.

Ljudi koji pate od nesanice oni ne mogu da smanje telesne i umne aktivnosti. Tokom sna se smanjuje aktivnost mišića, smanjuje se aktivnost vitalnih funkcija, pritisak, disanje, temperatura, smanjuje se psihička aktivnost i time se čitav organizam (telo, duša i životna sila) odmaraju i regenerišu. Od nesanice pate neodlučni ljudi.

Njihova energetska povezanost sa Univerzalnom energijom nije u potpunom potencijalu. Nemaju jaku veru i prilično su zbunjeni. Pažnja im je uvek usmerena ka suštinski nebitnim stvarima. Sigurno nemaju baš dobar odnos sa ocem, kao simbolom prvog autoriteta i sigurno imaju strah od upoznavanja svoje prirode.

 

Pročitajte Ivanin tekst ,,Antibiotici

 

Ono čime možemo sebi pomoći da izađemo iz stanja konstantne budnosti je pijenje tople vode, po čašu na sat vremena. Nema jela pre sna , jer bi organizam u snu trebao da miruje, a ne da vari. U krevet idite u momentu kada vam se najviše spava, a neka vam budno stanje počinje kada se budi dan.

,,Uticaj promene godišnjih doba na nas” pročitajte OVDE.

Lezite i maštajte, ne brinite brige, kada za njihovo rešenje tog dana nije bilo mogućnosti, a šta ćete sutra, pa maštajte, budite odlučni bar u tome i time će se i na javi odlučnost sve češće javljati. Da li ste nešto mogli pre drugačije? -Ne. Ne muči vas to, nego mislite ,,Ne želim sutra isto tako da pogrešim.”

Pa kako je onda najbolje da uradim – pa da zaspite, da odmorite telo i misli i ojačate svoju sposobnost za sutra. Nema mira ako smo lišeni sna.
Pišite za pomoć i homeopatska sredstva koja će vratiti vašu Životnu Silu u ono stanje prirodne sigurnosti i na javi i u snu.

 

 

Autor: Ivana Malenko

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *