Žene češće oboljevaju od muškaraca! Žena koja je zaboravila da je Vila u paralelnom životu života tuđeg muškarca je već na putu ka bolesnom stanju. Ljubavnica – emocija koju telo pokaže i zato žene češće oboljevaju. Moje Vile, da li smo Vile ako ne možemo uživati ono što želimo? Biti druga, ljubavnica nije želja ni jedne žene.

Bavim se životom i o osećajima koji su dugo u nama i koji vremenom izlaze na telo, tegobama, simptomima. Bavim se preslikavanjem osećaja na sve segmente života, na okruženje i zaista propagiram, uvek kada mi se ukaže prilika, prirodu, život u svom savršenom sistemu samoodržavanja i težim tradiciji u svemu. Poželela sam da povežem telo žene, njen život i posao i nju kao ljubavnicu. Kao ženu me je obuzimala tuga, da žena, Vila, sebe vidi kao ljubavnicu! Vila koja živi na svojoj moći i puni se onom prirodnom ljubavlju žene i Vile, neće dugo biti u tom odnosu. Neće joj ljubav dozvoliti. Da li je to slika koju želite pokazati ćerki, da li je to odnos gde možete pružiti svoju ženstvenost muškarcu? Ljubavnice mnogo brže stare, mnogo brže troše svoju žensku moć. Telo boli, taloži sve što nije pokazano, telo ne cveta, jer ona prirodna ženstvenost stoji.

 

par

 

Najveći izvor ženske energije je osećaj sigurnosti, a ljubavnice nemaju onu prirodnu baznu sigurnost, jer one nisu baza. Ne plašite se, pustite prividnu sigurnost. Ona vas baca u komplekse, u nesigurnost, nesposobnost, u nesamostalnost. Ne plašite se samoće, samoća je jak “punjač”. Samoća i kada je najteža, barem vas ne troši. Kada sam i stigla do neke takve situacije, prvo sam se pitala čime sam izazvala predlog da budem ljubavnica. Znaju muškarci ko je Vila, ko je ženski predstavnik i izvor svega, ne zaleću se oni tek tako. Sigurno sam tada bila u nesigurnosti i neženstvena. Žene češće oboljevaju ili su podložnije nekim oboljenjima, kaže statistika i tu stade.

Moj ulaz u svoju strast je bila Homeopatija i način na koji ona posmatra bolest, tačnije čoveka koji je u bolesnom stanju. Po meni žene oboljevaju češće, jer ih manje biva za život, jer teže sebe realizuju, jer su svoju moć da budu dom i izvor, shvatile kao službu tuđim potrebama, a one su upravo tuđa potreba, jer muškarac svoju silu puni ženom. Žene su zaista rođene sa mnogo jačim potencijalom, sa postojanom energijom, pod vladavinom Meseca, koji se i greje i hladi. Sve što postoji rodila je žena, neprikosnovena snaga. Žena obnavlja sebe kroz muškarca, a njemu daje svoju energiju. Nije nemoralno biti u nečemu, jer moral je oblik svesti i prijatelj dobrih postupaka i ja želim da budemo svesne žene, svesne Vile, svesne majke, svesne supruge.

Kako vam samo zvuči ,,svesne ljubavnice”? Ljubavnica samo daje svoju energiju, a već je ima malo čim je ljubavnica. Ne daje ona energiju samo muškarcu, već i njegovoj ženi i deci. Nije to meni društveno strašno, meni je strašno da moja Vila bude Vila bez statusa. Moja Vila ljubavnica možda ima više orgazama i poklona, ali nije na izvoru. Vila koja sebe ne doživljava kao ženu! Sve Vile koje su bile u takvim odnosima neka se u mislima izvinu toj porodici. Nema žene bez muškarca, ni muškarca bez nas i zato taj krug mora biti poštovan! Mislim taj prsten koji je simbol spoja. Sve u prirodi je život, a sve ostalo su simboli životu, tradicije.

 

brak

 

Brak jeste zajednica koja reguliše pravne stvari, ali reguliše i našu energiju i našu dušu, našu ženstvenost. Početak braka se slavi venčanjem. Muškarac dolazi po ženu i uzima je iz njenog doma i vodi je u njihov. Možda papir ništa ne znači i sigurno u mnogim odnosima ostane samo pusti potpis, ali imam Vile koje su obmanule sebe bez papira i onda njihov muškarac oženi drugu Vilu. Muškarac svojim potpisom šalje poruku – ona je moja.  ,,Ona je moja žena”, a tu je naša ženska snaga i puni se telo i duša, onim najvažnijim osećajem za ženu, osećajem sigurnosti, zaštite.
Ako želite da budete zdrave žene, ne zanemarujte ako on ne želi da vas ženi. Nije on zbog toga loš muškarac, samo ne želi da ženi vas. Bude to neka forma kao žena pod zakup. Ako muškarac ne voli da se potpisuje, zašto ima osiguranje za auto, pa i to je samo papir.

Moje Vile nije to vaša priča! Upravo je mnogo mojih Vila razvilo tegobe svoga tela u tim odnosima. Zato su problemi reproduktivnih organa češći, zato su i problemi seksualne disfunkcije češći, zato je i reprodukcija, priroda, rađanje…pod mnogim pitanjima. Spoj žene i muškarca je najvažniji spoj u prirodi, na tom odnosu je osnova svega, a Vila je izvor svega i odražava se najsrećnije osećajem sigurnosti i zaštite. Odnos počinje muškarac, a završava ga žena i tu je opet taj krug!

 

 

Autor: Ivana Malenko

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber

One Reply to “Ljubavnica”

  1. Preduslov da žena bude žena je zdrav odnos mušjarca prema njoj. Danas u vremenu sebičnosti muškarsca uopšte,čast izuzecima koji mi daju nadu ,da ljudski oni fini odnosi ,neće izumrijeti,teško da žena može da se osjeća sigurno i zaštićeno. Bila bi sretna da vidim oko sebe sretne žene ,ja ih ne vidim,vidim samo borce koji na svojim plećima vuku ono što bi trebalo da im daje snagu i poštuje je kao ženstvenu i ženu koja je izvor svega.Kako to utiče na zdravlje ,utiče i te kako,bez obzira kako ženu nazivate.Biću sretna kad žena bude poštovana od muškarcae, zbog svih svojih kvaliteta žene,teško da ću to dočekati,samim tim biće i zdravije,to je znak.

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *