Da li ste znali da je na Havajima zakonom zabranjeno da se muž i žena svađaju dok je žena trudna? Oni znaju da dete u majčinoj utorbi ne razlikuje svoje misli i osećanja od osećaja majke. Ako se majka oseća odbačeno, krivo, ili neprihvaćeno, dete čitav svoj život nosi te osećaje a ne zna zašto. Ako je majka napuštena ili odbijena od oca, dete kad poraste stalno će sebi kreirati situacije da je napušteno i odbijeno od onoga koga voli. Zašto? Zato što u fetalnom periodu beba veruje da  se njoj događa sve što se događa  majci.

 

 

Ako vam se često ponavljaju iste situacije sa različitim osobama i pri tome imate iste negativne emocije i pitate se zašto, odgovor je zbog programa u podsvesnom umu koji kreira 90% našeg života. Najviše programa kreiramo u samom začetku našeg života, u  majčinoj utrobi i prvih šest godina života.

Ako se otac i majka brinu za egzistenciju, ako su opterećeni materijalnim problemima i više brinu da li će imati dovoljno novca nego što se raduju dolazećoj prinovi, dete će verovati da je ono krivo što se oni tako osećaju, da je teret ili da je pogrešno što živi. Sobom će nositi te osećaje kroz ceo život i  u ljubavnim i poodičnim vezama će uvek kreirati da se osećaju krivim, pogrešnim ili da smetaju.

U Theta Healingu mi brzo i lako dolazimo do osećaja koje smo kopirali od roditelja, menjamo ih i naučimo kako je to biti istinski voljen.

 

 

Ako  majka ili otac iz bilo kog razloga odbju da prhvate dete, dete se oseća iznevereno, neželjeno, odbijeno, bezvredno, nepriznato, jadno. Nekima to može biti snažan podsvesni motiv da dokažu da su vredni  i postignu veliki uspeh u životu, naprave velike karijere , dok će se drugi vrteti  u krug i ceo život pitati zašto ih drugi ne žele, odbijaju i  nepriznaju njihove kvalitete.

Theta tehnika daje sve odgovore zašto nam se nešto događa i zašto se uvek ponavljaju iste situacije i osećaji. I kako to da promenimo.

 

 

Autor : Tamara Drinčić

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *