Kundalini je životna sila u svima nama koja nas oživljava. Kundalini može godinama da bude uspavan, međutim pri susretu sa blizanačkom dušom dolazi do naglog buđenja ove sile. Aktivacija kundalini energije se dešava već prilikom prvog susreta sa blizanačkom dušom. To možete doživeti kao ogroman nalet ili intenzitet energije duž vaše kičme. Možete početi da se tresete, može vam biti hladno ili ekstremno toplo, možete se osećati lako, kao da lebdite usled podizanja kundalinija.

Kundalini energija je smeštena u dnu kičme. Kada se aktivira kreće se naviše i otvara sve čakre, da bi na kraju dospela do naše krunske čakre i spojila nas sa našim božanskim delom. Celo naše biće može da vibrira od ove energije kada se aktivira. Taj osećaj može biti božanstven u prvom trenutku. Međutim, aktiviran kundalini u isto vreme iznosi na svetlost sve naše strahove, uverenja, obrasce, karmičke zapise i poput plamena ih sagoreva. Upravo iz tog razloga aktivacija kundalinija može postati i onaj neprijatniji deo susreta sa blizanačkom dušom.

Prilikom svakog ponovnog susreta sa blizancem, a naročito prilikom seksualnog odnosa kundalini se još više intenzivira. Samim tim i proces čišćenja i oslobađanja naše duše od svega što nije ljubav postaje još intenzivnije. To je možda i jedan od najvećih razloga zašto dolazi do razdvajanja u ovom odnosu. Aktivacija kundalinija od nas zahteva da se suočimo sa našim strahovima, da se oslobodimo blokada, da počistimo svoj život, da se oslobodimo Ega, da proširimo svoju svest. Zahteva od nas da izađemo iz okvira 3D funkcionisanja i predjemo na više vibracije ljubavi i svesnosti. Zahteva od nas da u ovom 3D svetu živimo kvalitete 5 dimenzije. Za duhovno probuđenu dušu ovaj zadatak nije toliko zastrašujuć, mada može biti izuzetno bolan i iscrpljujuć. Dok za dušu koja još spava ovo može biti poput zemljotresa, poput Nijagarinih vodopada čija silina nosi sve pred sobom.

 

blizanacka dusa

 

 

U svojoj knjizi Doživljaj kundalinija, dr Li Sanela kaže: ,,Kundalini proces, poput duboke meditacije, uskomešava naslage nesvesnog i suočava osobu upravo s onim psihičkim materijalom koji ona najmanje želi da istražuje.’’ Međutim, nema načina da prođete drugačije kroz ovo iskustvo. Kundalini je izraz čiste svesti i energije i zato osvetljava naše najtamnije delove. Delove od kojih i sami bežimo.Gde je rešenje pitate se? Kako da ukrotimo ovaj intenzitet? Kako da se suočimo sa sobom? Kako da pogledamo istini u lice? Rešenje je u svesnosti, prihvatanju i predaji. Svesnost o procesu, ublažava sam tok procesa kroz koji prolazimo. Prihvatanje svih naših delova, donosi oslobađanje. A predaja nam donosi potpuni doživljaj iskustva koji je u ovom slučaju neizbežan.. Ovde borba ne pomaže, pomaže samo prihvatanje jer je kundalini najjača psihobiološka sila. Upravo ta sila je ono što nas tera da idemo napred, da se bavimo stvarima koje pročišćavaju naše telo, um i duh.

Aktivacijom kundalinija dolazi do mnogih promena. Osećate se budnije, a čula su vam izoštrenija. Povećava se nivo vaše osnovne energije. Pokreću se vaši kreativni sokovi. Postajete otvoreni za božansku mudrost. Vaše psihičke moći se bude i jačaju. Telepatija, intuicija, sposobnost da osećate energetsko prisustvo vaše blizanačke duše iako ona nije fizički prisutana. Sposobnost da osećate njegove emocije i raspoloženja. Fokusirajte se na sve te pozitivne strane kundalini buđenja. Osetite se živim. Osetite strast prema životu. Sva vaša čula su pojačana do maksimuma. Upijajte svaki trenutak. Vaš život je dragocen. Vaša blizanačka duša vas je probudila za ljubav veću od svega. Ljubav koja prožima i ujedinjuje. Ujedinjuje pre svega vas sa samima sobom i uklanja sve ono što nije vaša prava suština i priroda. Budite zahvalni što imate priliku da osetite ovo snažno kundalini buđenje. Neko godinama meditira ili radi jogu da bi doživeo ono što blizanačke duše dožive u trenutku ponovnog spajanja. Bez ikakvog napora, blagosloveni ste božanskim osećajem stapanja sa drugim delom svoje duše. Vreme je da postanete svesni svih darova koje vam je Blizanački odnos doneo. Ako ništa drugo, probudio vas je za jedan potpuno nov i blistav svet iskustva i svesti. Bogati ste, zar ne?

 

 

Autor : Sanja Ivanović

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *