Sve je počelo poslednjih dana stare godine. Raniji odlasci sa posla, kupovina poklona, gužve u saobraćaju koje nikako nisu smele da pokvare prednovogodišnje raspoloženje. Euforija! Da slučajno nova godina ne stigne, a da ja nisam deo tog trenutka. Savršena haljina, savršen osmeh, odabrano društvo ništa manje nego savršeno, baš onako kako i treba za doček još jedne Nove u nizu.

Zvuk kucanja čase o čašu, vatromet, sjaj u očima, poljupci… Stigla je i počinje, Nova… I tako redom stigosmo i do želja. Onih koje smo drugima poželeli i onih koje smo od drugih sakrili, napisane na parčetu papira, sakrivene u nevidljivim pregradama tašni i novčanika. Da nam budu blizu svaki dan, da nas podsećaju šta želimo!!!???

 

Koliko smo realni u tim željama, a koliko smo realno smorili Deda Mraza suludim očekivanjima?

 

*Želim da budem srećna i nasmejana*

Ničija sreća i osmeh ne bi trebalo da zavise od bilo koga i bilo čega osim vas. Sreća je unutrašnji osećaj, samo vaš, za koji ste samo vi odgovorni i zaslužni. Zato osmeh i budite srećni!

 

*Želim u novoj godini vise novca i zdravlja*

OK Opcije za sticanje novca: Uplati LOTO, promeni posao, radi više. Zdravlje sačuvajte dobrim raspoloženjem i ponekim fizičkim aktivnostima koje vas neće umarati. I pazite šta jedete : ) Novac koristite kao alat za ispunjavanje sitnih želja i uživanja u njima.

 

*Želim da se zaljubim u novoj godini*

Pa zaljubi se! Ne postoje prepreke! Dok ne naiđe taj ili ta zaljubi se u svaki novi dan, u muziku. Zaljubi se u svoj osmeh u ogledalu i cipele u izlogu neke radnje. Nije teško zaljubiti se!

 

želje

 

Dobro, da rezimiramo…

U ovoj godini sami sebi budite Deda Mraz. Potrudite se da ispunite svaku svoju želju. Nije teško. Vodite računa šta želite, koliko možete i nikada nemojte prestati da verujete. U mogućnosti, u savršenstvo, u lepotu, u realno, u trenutke… U sebe najviše!

Dan započnite i završite osmehom. Ne propuštajte prilike i ne razmišljajte previše. Za ostvarenje želja i sreću potrebna je i hrabrost. Učite svaki dan da budete hrabri i da život imate u svojim rukama.

Sve ono što niste u staroj, uradite u ovoj novoj godini i uživajte u tome!

 

Autor : Jelena Torlaković

 

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *