crnno zuta silueta coveka sa ispruzenom rukom

HIPNOTERAPIJA – DRAGO MI JE!

„Slušaj samo moj glas, svi ostali zvuci koje čuješ neće te ometati…“ Idemo!

Kreće tvoje predivno putovanje u samog sebe. Tamo u dubini je tvoja podsvest u kojoj su sva rešenja i svi odgovori. Krećeš polako, što se više opuštaš podsvest je sve prisutnija. Svest je tu sve vreme, samo se lepo dogovorite da stoji po strani, da ne smeta, samo da posmatra.

Svakog trenutka je možeš pozvati i aktivirati ako se na bilo koji način osetiš ugroženo, nebezbedno ili uplašeno. Nema šanse da ćes reći nešto što ne želiš i nikada nećeš uraditi nešto protiv svoje volje. Ovo nije scenska hipnoza koju gledamo u filmovima i šou programima. Nećeš se probuditi i kokodakati i otići da opljačkaš banku ili ostati „zaglavljen“ u tom stanju.

Hipnoterapija ima za cilj isključivo da ti pomogne da se na najlakši način rešiš negativnih uverenja koja gajiš duže ili kraće vreme, štetnih navika koje te ugrožavaju, straha koji te prati i ometa u svakodnevnom životu. Hipnoterapija je tu da ti pomogne da budeš najbolja verzija sebe, da dopustiš da iz tebe ispliva sav potencijal i sve vrednosti koje u dubini znaš da imaš.

 

 

Hipnoterapija radi na principu vage u tvojoj glavi. Na jednom tasu su sva negativna uverenja koja imaš u svom umu, a na drugi svakom seansom dodajemo teg po teg ispravljenih, pozitivnih uverenja sve dok taj pozitivni tas ne prevagne. Sve pozitivne afirmacije koje sebi svakodnevno govoriš su samo prašina na tom tasu, a ta ista afirmacija izgovorena direktno u podsvest ima težinu tega od recimo 10 kg. U alfa stanju svesti u kome se većina ljudi nalazi prilikom seanse hipnoterapije ( može da se ode i dublje, u teta ili delta stanje – apsolutno zavisi od tvoje opuštenosti) svaka  sugestija 200 puta jače deluje na um nego kad si u svesnom stanju. Hipnoterapeut ti samo pomaže da pomogneš sam sebi. Samo iskrena volja, želja i vera u promenu daju prave rezultate. Rad na sebi je uvek pravi put a ako postoji pouzdana, proverena a uz to jako prijatna prečica – treba je iskoristiti.

 

 

 

 

Autor : Mila Gavrilović

Podeli sa prijateljima 🙂
TwitterFacebookLinkedInPin ItWhatsAppViber

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *